KÕRVITSATOITUDE RETSEPTIKONKURSS

 

KÕRVITS PEEKONIGA

Koostisosad: 

  • Kõrvits (koos koorega)

  • Oliiviõli

  • Küüslauk (purustatud)

  • Sool ja maitseained (nt paprika, pipar, tüümian)

  • Peekoniviilud

Valmistamine:

  1. Lõika kõrvits viiludeks koos koorega.

  2. Sega oliiviõli küüslaugu, soola ja maitseainetega ning määri segu kõrvitsaviiludele.

  3. Mähi iga viil peekoniribad.

  4. Küpseta ahjus 200 °C juures umbes 25–30 minutit, kuni peekon on kuldpruun ja kõrvits pehme.

Tulemus: Aromaatne, krõbe ja sügiseselt soe amps! 🥓🎃



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

TERVIS JA HEAOLU + ÕUESÕPE

KAMPAANIA "TUNNE TOLMELDAJAT!" JUBA ALGAS

RAHVUSVAHELINE MESILASTEPÄEV